Informasjon og sommerhilsen fra OK stat

Nå er det snart sommerferie. Du har kanskje tatt fagprøven? Eller du skal starte som lærling til høsten? Da bør du lese her.

Publisert: 03. jul 2020, Sist endret: 03. jul 2020

Til deg som snart skal ta fagprøven

Lykke til! Husk på at det er mange som heier på deg: Kollegene dine, din faglige leder, familien din, din tidlige lærer, fylkeskommunen, venner og oss i OK stat.

Ta kontakt med oss om du lurer på noe.

Til deg som har bestått fagprøven

Gratulerer så mye med bestått fagprøve! Nå er du ferdig med to års opplæring og kan kalle deg fagarbeider. Det skal du være stolt av! Vi ønsker deg lykke til videre på ferden.

Til deg som starter som lærling til høsten

Hjertelig velkommen som lærling i OK stat. Vi gleder oss til å bli kjent med deg, og håper å se deg på et av informasjonssamlingene våre til høsten.

Disse samlingene er for nye lærlinger

Du vil få invitasjon til samlingen i løpet av august, både på e-post og sms. Her ligger oversikten over de ulike lokasjonene de skal holdes ved. Hold av datoen:

  • Nord- Norge - Tromsø: 15. september
  • Trøndelag: 10. september
  • Oslo - 8. september 2020: For lærlinger i fagene kontor- og administrasjon og sikkerhetsfaget
  • Oslo - 15. september 2020: For lærlinger i fagene mediegrafiker, dataelektroniker, byggdrifter og IKT-service

Samlingen i Oslo går over to dager for å begrense antall deltakere.

Til deg som fortsetter å være lærling fra høsten

Mye spennende vil skje i tiden som kommer. Kanskje får du mer ansvar på jobb, og du skal forberede deg til fagprøven.

Du skal få delta på samling hos oss, få testfagprøve, og kanskje samarbeide mer med andre lærlinger. Vi gleder oss til å følge deg opp videre det neste året som kommer.

Praktisk informasjon

OLKWEB har utviklet en ny app kun for lærlingene, slik at det blir enklere for dem å dokumentere arbeidsoppgavene sine. Den er tilgjengelig for de som har iPhone eller iPad. Du kan laste den ned  fra Appstore.

Det er ingen ansatte på jobb i OK stat i perioden 20. juli til 31. juli grunnet ferieavvikling i OK stat. Har du spørsmål ber vi om at du sender dette til okstat@dfo.no så skal vi svare så raskt vi kan.

God sommer!